Ingyenes Online Tanfolyam:

Építs Profi Csapatot!

Dolgozz kiválóan teljesítő munkatársakkal, akikkel a következő szintre emelheted a cégedet, akár meg is duplázhatjátok az árbevételt! 13 nagyon hasznos HR lecke új információkkal és gyakorlati megoldásokkal.

24 évnyi
gyakorlati
HR tudást
tartalmaz

7.000+
elvégzett
sikeres
tanfolyam

Sokezer
elégedett
tanfolyam
résztvevő

Kiknek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Vállalkozások tulajdonosainak

HR tanfolyam Cégtulajdonosoknak

Cégtulajdonosként jó eséllyel túl sokat dolgozol, főleg amiatt, mert nem elég jó a csapatod. Egy dinamikusan fejlődő vállalkozásban a pár éve felvett munkatársak felett könnyen eljárhat az idő, és észre sem veszed, már helyettük dolgozol. Építs fel olyan csapatot, amely inkább leveszi a terheket a válladról, mint rárak? Ezt fogom neked megmutatni a tanfolyan során.

Vezetőknek

HR tanfolyam Cégvezetőknek

Vezetőként elsősorban a csapatod teljesítménye alapján ítélnek meg (legalábbis a jó cégekben). Ha nem elég teljesítőképes a csapatod, akkor vezetőként te sem leszel elég jó. Hogyan építs fel ilyen csapatot, hogyan válaszd ki a legjobbakat, hogyan motiváld őket? Ezt fogom neked megmutatni neked a tanfolyam során.

HR szakembereknek (szolgáltatói)

HR tanfolyam HR szakembereknek

Egy olyan szakmában dolgozol, amiről semmit sem tanítanak az egyetemen. Hogyan találod meg és ismered fel a megfelelő jelölteket, akikre az ügyfélnek szüksége van, stratégiai fontosságú! Mindezt ráadásul gyorsan, mert nagy a verseny. A tanfolyam során megmutatom neked, hogyan válj hatékonyabbá a munkádban!

HR szakembereknek (vállalati)

HR tanfolyam Vezetőknek

HR-esként egy vállalaton belül elsősorban az alapján ítélnek meg a szakmai vezetők, hogy milyen ügyesen oldod meg a munkatársak toborzását és a megtartását. Azon kívül, hogy erről semmit nem tanítanak az egyetemeken, a szakmai vezetők sem adnak sok támpontot. A tanfolyam során megmutatom azokat a kulcsfontosságú dolgokat, amiket nem tanítanak az egyetemen a HR szakon!

Milyen új információkat és gyakorlati tanácsokat kapsz az Ingyenes Tanfolyamon?

Felejtsd el az átlagosan teljesítő munkatársakat! Megmutatom hogyan találhatsz olyan kollégákat, akik az élvonalba repítik csapatodat, vállalatodat, vállalkozásodat!

Segítek, hogy mi alapján határozd meg valójában ki is az, akire valójában szükséged van. A gyakorlati példáktól hemzsegő anyag olvasása közben könnyen kiderülhet, hogy nem is arra van szükséged, akire jelenleg gondolsz.

Többé nem kell szenvedned a hónapokig üresen álló munkaköröktől és a magas fluktuációtól, mert megismerheted a sikert hozó toborzás-kiválasztási stratégiát lépésről lépésre.

Céged “önéletrajza” maga a hirdetés szövege, nem érdemes elhanyagolni ezt a lépést. Megmutatom hogyan kell profi álláshirdetést írni! Az álláshirdetések 95%-a semmitmondó egy tehetséges pályázó számára, aki megteheti, hogy válogat.

Sokan már az önéletrajzok válogatásánál elbukják a lehetőséget, ezzel kiszórva a megbízható, eredményes pályázókat. Bemutatom a legújabb trükköket, amiket a legtöbb hr-es nem ismer.

Milyen előszűrést végezz? Kiket hívj be az állásinterjúra? Milyen kérdéseket tegyél fel? Több mint 20.000 interjú levezetése után hatékony tippekkel tudlak ellátni.

A kitűnő önmarketinggel megáldott jelentkezőket nem könnyű kiszűrni, ha sikerül csapdába esned az végzetes károkat okozhat, amit akár évekig észre sem veszel. Megtanítom hogyan láss át a színészkedők előadásán!

Hogyan motiváld kollégáidat pénz nélkül? A legjobbak motivációs skálájának csúcsán nem a pénz áll, megmutatom a valóban hatékony motivációs eszközöket!

Felnyitom a szemed, hogy vajon dolgoznak-e cégednél manipulátorok! Ezek a “báránybőrbe bújt farkasok” nem is gondolnád milyen szinten rombolják céged teljesítményét.

Egy vezető megítélése beosztottjai teljesítményén múlik, vedd át a praktikákat és megszabadulsz a visszafogó tényezőktől!

Ha cégednél minden rendben van és teljesen elégedett vagy az árbevételetekkel és a fejlődéssel, akkor felesleges elvégezned a tanfolyamot. De ha úgy gondolod, hogy van hova tovább lépni, kattints a zöld gombra!

[logo-slider cat=”toborzas”]

Ezt mondják, akik már elvégezték a tanfolyamot:

Nagyon lényegretörő, szinte puritán megfogalmazás és stílus, amit nagyon jól esik olvasni ebben a "túlszakmásított" témakörben.

Papp Adrienn

Marketing -és HR ügyintéző, Hovány Csoport

Nagyon tetszett a tanfolyam. Alig várom, hogy a gyakorlatban is alkalmazhassam a tippeket. Szívesen mennék előadásokra, konferenciákra is.

Lámfalusi Györgyi

Marketing és Értékesítési munkatárs, CadLine Kft.

Köszönöm a tanfolyamot. A kérdésem, hogy továbbra is kapok Öntől hírlevelet?

Sztránszki Zsuzsanna

Network Marketing

Sok vezető példát vehetne az írásodban kifejtett problémák kezeléséről.

Tóth Áron

Talent Sourcing Trainee, Hays Hungary Kft.

A tanfolyam szerzője

Hiszek benne, hogy gyakorlati tapasztalataim megosztásával Téged is rá tudlak ébreszteni, hogy a humánerőforrás menedzsment (“people management”) nem misztikus, megfoghatatlan dolog, hanem ugyanolyan logikus és rendszerbe foglalható tudás, arról nem is beszélve, hogy akár céged duplázása-tízszerezése múlik rajta!

A gyakorlatban azt láttam, hogy a kiváló eredmények elérése érdekében a munkaerő toborzás-kiválasztás, a szervezetfejlesztés és a vállalati stratégia elválaszthatatlan egymástól, hiszen a legjobb munkatársak is csak szerencsétlenkednek egy rossz struktúrában, egy rossz feladatleosztásban, míg a közepesek is képesek megtáltosodni egy jól kialakított rendszerben.

Üdvözlettel:

Kelkó Tamás
szervezetfejlesztő
HR szakértő

 

év szakmai tapasztalattal rendelkezem

vállalatnak, cégnél dolgoztam már

állásinterjú levezetése áll mögöttem

teszt kiértékelését végeztem el

N

Számos esettanulmány a toborzás - kiválasztás - motiválás témakörében

N

Nagyon sok meglévő problémára rávilágít a tanfolyam

N

Megtanulod, mik a tökéletes kérdések egy állásinterjún?

N

Elméleti HR tudásodat gyakorlati példákkal megerősíti

N

Választ kapsz HOGYAN és MI alapján válasszak új munkatársat?

N

Inspirál a változásra, és megis tudhatod hol van szükség arra

Az Ingyenes Tanfolyam egy:

30.000 Ft + áfa

értékű tréning anyagát tartalmazza, amely most:

Ingyenes!

100% az elégedettség
a tanfolyam elvégzői között

Csak köszönettel tartozom az elküldött leckékért, tömör és lényegre törő oktatásaidért, nagyon hasznos volt.

Tóth Zoltán

Pénzügyi vezető, Scintilla Kft.

Tapasztalataim szerint a HR szakma jelenlegi képviselői meglehetősen képzetlenek ezeken a területeken, így szívesen ajánlom minden HR-el foglalkozó ismerősöm figyelmébe a tanfolyamot. Keresni kellene a még ennél is szélesebb körben való terjesztés lehetőségeit.

Fehér Imre

Köszönöm, hogy ilyen részletességgel, tényleg mindenre kiterjedően adtad át a tapasztalataidat, melyet tudunk hasznosítani.

Domján Ildikó