Hogyan Építs Profi Csapatot?

28 hasznos lecke Toborzás-Kiválasztás-Motiválás témákban, érdekes új információkkal és gyakorlati tanácsokkal, amelyek segítségével képes leszel csapatod teljesítményét drasztikusan növelni!

28 lecke

i

92 oldalnyi tananyag

Nehézségi szint: Középhaladó

24 évnyi
gyakorlati
HR tudás

Több mint
20.000
levezetett
felvételi interjú

Több mint
1.000
céges
referencia

Nagyon lényegretörő, szinte puritán megfogalmazás és stílus, amit nagyon jól esik olvasni ebben a "túlszakmásított" témakörben.

Papp Adrienn

Marketing -és HR ügyintéző, Hovány Csoport

Tapasztalataim szerint a HR szakma jelenlegi képviselői meglehetősen képzetlenek ezeken a területeken, így szívesen ajánlom minden HR-el foglalkozó ismerősöm figyelmébe a tanfolyamot. Keresni kellene a még ennél is szélesebb körben való terjesztés lehetőségeit.

Fehér Imre

Köszönöm, hogy ilyen részletességgel, tényleg mindenre kiterjedően adtad át a tapasztalataidat, melyet tudunk hasznosítani.

Domján Ildikó

Milyen hasznos gyakorlati tudásra tehetsz szert ezen a tanfolyamon?

1. Felejtsd el az átlagosan teljesítő munkatársakat! Megmutatom hogyan találhatsz olyan kollégákat, akik az élvonalba repítik csapatodat, vállalatodat, vállalkozásodat!

2. Segítek, hogy mi alapján határozd meg valójában ki is az, akire valójában szükséged van. A gyakorlati példáktól hemzsegő anyag olvasása közben könnyen kiderülhet, hogy nem is arra van szükséged, akire jelenleg gondolsz.

3. Többé nem kell szenvedned a hónapokig üresen álló munkaköröktől és a magas fluktuációtól, mert megismerheted a sikert hozó toborzás-kiválasztási stratégiát lépésről lépésre.

4. Céged “önéletrajza” maga a hirdetés szövege, nem érdemes elhanyagolni ezt a lépést. Megmutatom hogyan kell profi álláshirdetést írni! Az álláshirdetések 95%-a semmitmondó egy tehetséges pályázó számára, aki megteheti, hogy válogat.

5. Sokan már az önéletrajzok válogatásánál elbukják a lehetőséget, ezzel kiszórva a megbízható, eredményes pályázókat. Bemutatom a legújabb trükköket, amiket a legtöbb hr-es nem ismer.

6. Milyen előszűrést végezz? Kiket hívj be az állásinterjúra? Milyen kérdéseket tegyél fel? Több mint 20.000 interjú levezetése után hatékony tippekkel tudlak ellátni.

7. A kitűnő önmarketinggel megáldott jelentkezőket nem könnyű kiszűrni, ha sikerül csapdába esned az végzetes károkat okozhat, amit akár évekig észre sem veszel. Megtanítom hogyan láss át a színészkedők előadásán!

8. Hogyan motiváld kollégáidat pénz nélkül? A legjobbak motivációs skálájának csúcsán nem a pénz áll, megmutatom a valóban hatékony motivációs eszközöket!

9. Felnyitom a szemed, hogy vajon dolgoznak-e cégednél manipulátorok? Ezek a “báránybőrbe bújt farkasok” nem is gondolnád milyen szinten rombolják céged teljesítményét.

10. Egy vezető megítélése beosztottjai teljesítményén múlik, vedd át a praktikákat és megszabadulsz a visszafogó tényezőktől!

Kiknek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Vállalkozások tulajdonosainak

HR tanfolyam Cégtulajdonosoknak

Cégtulajdonosként jó eséllyel túl sokat dolgozol, főleg amiatt, mert nem elég jó a csapatod. Egy dinamikusan fejlődő vállalkozásban a pár éve felvett munkatársak felett könnyen eljárhat az idő, és észre sem veszed, már helyettük dolgozol. Építs fel olyan csapatot, amely inkább leveszi a terheket a válladról, mint rárak? Ezt fogom neked megmutatni a tanfolyan során.

Vezetőknek

HR tanfolyam Cégvezetőknek

Vezetőként elsősorban a csapatod teljesítménye alapján ítélnek meg (legalábbis a jó cégekben). Ha nem elég teljesítőképes a csapatod, akkor vezetőként te sem leszel elég jó. Hogyan építs fel ilyen csapatot, hogyan válaszd ki a legjobbakat, hogyan motiváld őket? Ezt fogom neked megmutatni neked a tanfolyam során.

HR szakembereknek (szolgáltatói)

HR tanfolyam HR szakembereknek

Egy olyan szakmában dolgozol, amiről semmit sem tanítanak az egyetemen. Hogyan találod meg és ismered fel a megfelelő jelölteket, akikre az ügyfélnek szüksége van, stratégiai fontosságú! Mindezt ráadásul gyorsan, mert nagy a verseny. A tanfolyam során megmutatom neked, hogyan válj hatékonyabbá a munkádban!

HR szakembereknek (vállalati)

HR tanfolyam Vezetőknek

HR-esként egy vállalaton belül elsősorban az alapján ítélnek meg a szakmai vezetők, hogy milyen ügyesen oldod meg a munkatársak toborzását és a megtartását. Azon kívül, hogy erről semmit nem tanítanak az egyetemeken, a szakmai vezetők sem adnak sok támpontot. A tanfolyam során megmutatom azokat a kulcsfontosságú dolgokat, amiket nem tanítanak az egyetemen a HR szakon!

[logo-slider cat=”toborzas”]

A tanfolyam szerzője

Hiszek benne, hogy 24 év alatt szerzett gyakorlati tapasztalataim megosztásával Téged is rá tudlak ébreszteni, hogy a humánerőforrás menedzsment (“people management”) nem misztikus, megfoghatatlan dolog, hanem ugyanolyan logikus és rendszerbe foglalható tudás, arról nem is beszélve, hogy akár csapatod, céged duplázása-tízszerezése múlhat rajta!

Munkám során azt láttam, hogy a kiváló eredmények elérése érdekében a munkaerő toborzás-kiválasztás, a szervezetfejlesztés és a vállalati stratégia elválaszthatatlan egymástól, hiszen a legjobb munkatársak is csak szerencsétlenkednek egy rossz struktúrában, egy rossz feladatleosztásban, míg a közepesek is képesek megtáltosodni egy jól kialakított rendszerben.

Üdvözlettel:

Kelkó Tamás
szervezetfejlesztő
HR szakértő

év szakmai tapasztalattal rendelkezem

vállalatnak, cégnél dolgoztam már

állásinterjú levezetése áll mögöttem

teszt kiértékelését végeztem el

Egy egész napos tréning anyaga van belesűrítve

N

Hogyan tervezd meg csapatod felépítését?

N

Hogyan találj az elvárásaidnak megfelelő pályázókat?

N

Hogyan válaszd ki a pályázók közül a legjobbat?

N

Hogyan motiváld és tartsd meg legjobb munkatársaidat?

L

4 lecke a Toborzás témában

L

12 lecke a Kiválasztás témában

L

6 lecke a Motiválás és Megtartás témában

Egy egész napos tréning ára:

80.000 Ft + áfa

Most mindössze ennyiért megkaphatod:

3.900 Ft + áfa

100% az elégedettség
a tanfolyam elvégzői között

Csak köszönettel tartozom az elküldött leckékért, tömör és lényegre törő oktatásaidért, nagyon hasznos volt.

Tóth Zoltán

Pénzügyi vezető, Scintilla Kft.

Nagyon tetszett a tanfolyam. Alig várom, hogy a gyakorlatban is alkalmazhassam a tippeket. Szívesen mennék előadásokra, konferenciákra is.

Lámfalusi Györgyi

Marketing és Értékesítési munkatárs, CadLine Kft.

Bár több éve dolgozom ebben,mégis sokszor előfordult, hogy a lépéseket felcseréltem,vagy szubjektíven ítéltem meg néhány jelentkezőt.Ezek a leckék segítettek abban, hogy lépésről-lépésre haladjak, és némileg kívülállóként álljak hozzá a jelentkezőkhöz.

Mártonné Tímea

Tréner és Szakreferens, Hétsansz Szociális Szövetkezet