4 Online Tanfolyam a Munkatárs Kiválasztásról!

24 év, több mint 20.000 felvételi interjú során szerzett tapasztalataim osztom meg veled e 4 tanfolyamban. Érthető. Hasznos. Tanulságos.

24 évnyi
gyakorlati
HR tudást
tartalmaz

Több mint
20.000
levezetett
állásinterjú

Több mint
3.000
kiértékelt
teszt

Köszönöm, hogy ilyen részletességgel, tényleg mindenre kiterjedően adtad át a tapasztalataidat, melyet tudunk hasznosítani.

Domján Ildikó

Köszönöm a tanfolyamot. A kérdésem, hogy továbbra is kapok Öntől hírlevelet?

Sztránszki Zsuzsanna

Network Marketing

Tapasztalataim szerint a HR szakma jelenlegi képviselői meglehetősen képzetlenek ezeken a területeken, így szívesen ajánlom minden HR-el foglalkozó ismerősöm figyelmébe a tanfolyamot. Keresni kellene a még ennél is szélesebb körben való terjesztés lehetőségeit.

Fehér Imre

Most ezt a 4  Tanfolyamot kaphatod meg:

A Felvételi Interjú Mesterfogásai

avagy hogyan kerüld el a meggyőző, de teljesíteni képtelen jelölteket?

25 lecke

i

118 oldalnyi tananyag

Nehézségi szint: Haladó

Hatékony Munkaerő Kiválasztási Módszerek

avagy a rengegeteg munkaerő kiválasztási módszer közül melyek azok, amelyek tényleg hatékonyak?

11 lecke

i

36 oldalnyi tananyag

Nehézségi szint: Középhaladó

Szervezeti Stratégia Tervezése

avagy honnan tudod megállapítani, hogy valójában milyen munkatársra és mikor van szükséged?

9 lecke

i

30 oldalnyi tananyag

Nehézségi szint: Középhaladó

Felvételi Interjú: a Leggyakoribb Embertípusok

avagy hogyan ismerd fel gyorsan és pontosan a pályázók leggyakoribb típusait és ezáltal tudj meg minden fontos dolgot róluk?

10 lecke

i

33 oldalnyi tananyag

Nehézségi szint: Középhaladó

Kiknek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Vállalkozások tulajdonosainak

HR tanfolyam Cégtulajdonosoknak

Cégtulajdonosként jó eséllyel túl sokat dolgozol, főleg amiatt, mert nem elég jó a csapatod. Egy dinamikusan fejlődő vállalkozásban a pár éve felvett munkatársak felett könnyen eljárhat az idő, és észre sem veszed, már helyettük dolgozol. Építs fel olyan csapatot, amely inkább leveszi a terheket a válladról, mint rárak? Ezt fogom neked megmutatni a tanfolyan során.

Vezetőknek

HR tanfolyam Cégvezetőknek

Vezetőként elsősorban a csapatod teljesítménye alapján ítélnek meg (legalábbis a jó cégekben). Ha nem elég teljesítőképes a csapatod, akkor vezetőként te sem leszel elég jó. Hogyan építs fel ilyen csapatot, hogyan válaszd ki a legjobbakat, hogyan motiváld őket? Ezt fogom neked megmutatni neked a tanfolyam során.

HR szakembereknek (szolgáltatói)

HR tanfolyam HR szakembereknek

Egy olyan szakmában dolgozol, amiről semmit sem tanítanak az egyetemen. Hogyan találod meg és ismered fel a megfelelő jelölteket, akikre az ügyfélnek szüksége van, stratégiai fontosságú! Mindezt ráadásul gyorsan, mert nagy a verseny. A tanfolyam során megmutatom neked, hogyan válj hatékonyabbá a munkádban!

HR szakembereknek (vállalati)

HR tanfolyam Vezetőknek

HR-esként egy vállalaton belül elsősorban az alapján ítélnek meg a szakmai vezetők, hogy milyen ügyesen oldod meg a munkatársak toborzását és a megtartását. Azon kívül, hogy erről semmit nem tanítanak az egyetemeken, a szakmai vezetők sem adnak sok támpontot. A tanfolyam során megmutatom azokat a kulcsfontosságú dolgokat, amiket nem tanítanak az egyetemen a HR szakon!

[logo-slider cat=”toborzas”]

A tanfolyam szerzője

Hiszek benne, hogy 24 év alatt szerzett gyakorlati tapasztalataim megosztásával Téged is rá tudlak ébreszteni, hogy a humánerőforrás menedzsment (“people management”) nem misztikus, megfoghatatlan dolog, hanem ugyanolyan logikus és rendszerbe foglalható tudás, arról nem is beszélve, hogy akár csapatod, céged duplázása-tízszerezése múlhat rajta!

Munkám során azt láttam, hogy a kiváló eredmények elérése érdekében a munkaerő toborzás-kiválasztás, a szervezetfejlesztés és a vállalati stratégia elválaszthatatlan egymástól, hiszen a legjobb munkatársak is csak szerencsétlenkednek egy rossz struktúrában, egy rossz feladatleosztásban, míg a közepesek is képesek megtáltosodni egy jól kialakított rendszerben.

Üdvözlettel:

Kelkó Tamás
szervezetfejlesztő
HR szakértő

Két teljes napos tréning anyaga van
e 4 tanfolyamban

N

A Felvételi Interjú Mesterfogásai

N

Hatékony Munkaerő Kiválasztási Módszerek

N

Szervezeti Stratégia Tervezése

N

Felvételi Interjú: a Leggyakoribb Embertípusok

74.700 Ft + áfa

100% az elégedettség
a tanfolyam elvégzői között

Csak köszönettel tartozom az elküldött leckékért, tömör és lényegre törő oktatásaidért, nagyon hasznos volt.

Tóth Zoltán

Pénzügyi vezető, Scintilla Kft.

Nagyon tetszett a tanfolyam. Alig várom, hogy a gyakorlatban is alkalmazhassam a tippeket. Szívesen mennék előadásokra, konferenciákra is.

Lámfalusi Györgyi

Marketing és Értékesítési munkatárs, CadLine Kft.

Bár több éve dolgozom ebben,mégis sokszor előfordult, hogy a lépéseket felcseréltem,vagy szubjektíven ítéltem meg néhány jelentkezőt.Ezek a leckék segítettek abban, hogy lépésről-lépésre haladjak, és némileg kívülállóként álljak hozzá a jelentkezőkhöz.

Mártonné Tímea

Tréner és Szakreferens, Hétsansz Szociális Szövetkezet