3 Tanfolyam a Motiválásról!

Hasznos és gyakorlatban működő motiválási módszerek és tippek. Három Motiválás Tanfolyam csomagban!

24 évnyi
gyakorlati
HR tudást
tartalmaz

Több mint
20.000
levezetett
állásinterjú

Több mint
1.000
céges
referencia

Köszönöm, hogy ilyen részletességgel, tényleg mindenre kiterjedően adtad át a tapasztalataidat, melyet tudunk hasznosítani.

Domján Ildikó

Sok vezető példát vehetne az írásodban kifejtett problémák kezeléséről.

Tóth Áron

Talent Sourcing Trainee, Hays Hungary Kft.

Nagyon tetszett a tanfolyam. Alig várom, hogy a gyakorlatban is alkalmazhassam a tippeket. Szívesen mennék előadásokra, konferenciákra is.

Lámfalusi Györgyi

Marketing és Értékesítési munkatárs, CadLine Kft.

Most ezt a 3 Tanfolyamot kaphatod meg egy áráért:

Hogyan Motiváld és Tarts Meg Legjobb Munkatársaidat?

és mihez kezdj a korábban jól teljesítő, de mára megfáradt kollégákkal?

17 lecke

}

105 oldalnyi tananyag

Nehézségi szint: Haladó

Minden Vállalat Rákbetegsége: avagy “Báránybőrbe Bújt Farkast” a Csapatodban

avagy hogyan ismerd fel azt az embert a csapatodban, aki látszólag a munka hőse, de valójában két kézzel tépi a kéziféket!

8 lecke

}

29 oldalnyi tananyag

Nehézségi szint: Középhaladó

Fizetési Rendszer Kialakításának alapjai

avagy hogyan tedd érdekeltté a munkatársaid a nagyobb teljesítményben?

6 lecke

}

23 oldalnyi tananyag

Nehézségi szint: Középhaladó

Kiknek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Vállalkozások tulajdonosainak

HR tanfolyam Cégtulajdonosoknak

Cégtulajdonosként jó eséllyel túl sokat dolgozol, főleg amiatt, mert nem elég jó a csapatod. Egy dinamikusan fejlődő vállalkozásban a pár éve felvett munkatársak felett könnyen eljárhat az idő, és észre sem veszed, már helyettük dolgozol. Építs fel olyan csapatot, amely inkább leveszi a terheket a válladról, mint rárak? Ezt fogom neked megmutatni a tanfolyan során.

Vezetőknek

HR tanfolyam Cégvezetőknek

Vezetőként elsősorban a csapatod teljesítménye alapján ítélnek meg (legalábbis a jó cégekben). Ha nem elég teljesítőképes a csapatod, akkor vezetőként te sem leszel elég jó. Hogyan építs fel ilyen csapatot, hogyan válaszd ki a legjobbakat, hogyan motiváld őket? Ezt fogom neked megmutatni neked a tanfolyam során.

HR szakembereknek (szolgáltatói)

HR tanfolyam HR szakembereknek

Egy olyan szakmában dolgozol, amiről semmit sem tanítanak az egyetemen. Hogyan találod meg és ismered fel a megfelelő jelölteket, akikre az ügyfélnek szüksége van, stratégiai fontosságú! Mindezt ráadásul gyorsan, mert nagy a verseny. A tanfolyam során megmutatom neked, hogyan válj hatékonyabbá a munkádban!

HR szakembereknek (vállalati)

HR tanfolyam Vezetőknek

HR-esként egy vállalaton belül elsősorban az alapján ítélnek meg a szakmai vezetők, hogy milyen ügyesen oldod meg a munkatársak toborzását és a megtartását. Azon kívül, hogy erről semmit nem tanítanak az egyetemeken, a szakmai vezetők sem adnak sok támpontot. A tanfolyam során megmutatom azokat a kulcsfontosságú dolgokat, amiket nem tanítanak az egyetemen a HR szakon!

[logo-slider cat=”toborzas”]

A tanfolyam szerzője

Hiszek benne, hogy 24 év alatt szerzett gyakorlati tapasztalataim megosztásával Téged is rá tudlak ébreszteni, hogy a humánerőforrás menedzsment (“people management”) nem misztikus, megfoghatatlan dolog, hanem ugyanolyan logikus és rendszerbe foglalható tudás, arról nem is beszélve, hogy akár csapatod, céged duplázása-tízszerezése múlhat rajta!

Munkám során azt láttam, hogy a kiváló eredmények elérése érdekében a munkaerő toborzás-kiválasztás, a szervezetfejlesztés és a vállalati stratégia elválaszthatatlan egymástól, hiszen a legjobb munkatársak is csak szerencsétlenkednek egy rossz struktúrában, egy rossz feladatleosztásban, míg a közepesek is képesek megtáltosodni egy jól kialakított rendszerben.

Üdvözlettel:

Kelkó Tamás
szervezetfejlesztő
HR szakértő

1,5 napnyi tréning anyaga van
a 3 tanfolyamban

N

Hogyan Motiváld és Tartsd Meg Legjobb Munkatársaidat?

N

Minden Vállalat Rákbetegsége: avagy “Báránybőrbe Bújt Farkast” a Csapatodban

N

Fizetési Rendszer Kialakításának Alapjai

59.700 Ft + áfa

100% az elégedettség
a tanfolyam elvégzői között

Tapasztalataim szerint a HR szakma jelenlegi képviselői meglehetősen képzetlenek ezeken a területeken, így szívesen ajánlom minden HR-el foglalkozó ismerősöm figyelmébe a tanfolyamot. Keresni kellene a még ennél is szélesebb körben való terjesztés lehetőségeit.

Fehér Imre

Köszönöm a tanfolyamot. A kérdésem, hogy továbbra is kapok Öntől hírlevelet?

Sztránszki Zsuzsanna

Network Marketing

Kedves Tamás, rendkívül jól struktúrált és jól összerakott anyagot rakott össze, gratulálok és egyben köszönöm is. Szeretném kiemelni, hogy napról napra vártam az újabb leckéket, így csalódott vagyok, hogy véget ért.

Nemes Arnold

Business Development Leader, Flex Ltd